Staffeli

Her finder du staffelier til alle formål. Køb et feltstaffeli til at tage med ud i naturen, eller et professionelt staffeli til dit artelier, eller et begynderstaffeli hvis dine krav ikke er så høje. Stort udvalg og gode priser. Du kan også bruge mange af vores staffelier som TV staffeli til dit fjernsyn. Der er Staffelier for enhver smag. Både de helt billige staffelier og de professionelle staffelier.

Inden du anskaffer dig et staffeli bør du overveje hvilke egenskaber du har brug for. Skal du eksempelvis ud og male i det fri, kan det være værd at overveje et feltstaffeli. Et feltstaffeli er nemt at klappe sammen og kan pakkes væk hvis du ikke vil have det stående når du ikke bruger det.

Sidder du derimod og arbejder ved et mindre lærred kan et bordstaffeli være det rigtige for dig. Et bordstaffeli giver dig mulighed for at komme tættere på dit arbejde, så du har mulighed for at arbejde med detaljer og dybde. Samtidig er er bordstaffeli smart til dig, som ikke har meget gulvplads og derfor ikke har mulighed for, at have et staffeli stående.

Et atelier staffeli er det oplagte valg for dig, der ofte står og maler, og som ikke behøver at pakke staffeliet væk når det ikke er i brug.

Vi forhandler blandt andet staffelier fra de velkendte mærker Mabef og Cappelletto.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 38

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 38

Side
pr. side