Oliemaling

Uanset om du er øvet og har malet i mange år eller om du aldrig har malet før kan du anvende oliemaling som malemedie. Der er en lang række egenskaber ved oliemaling, der gør typen af maling attraktiv indenfor kunstnerartikler. Blandt andet kan den lange tørretid være en fordel hvis man er nybegynder eller hvis man skal arbejde med tryk. Oliemalingens lange tørretid giver samtidig mulighed for, at ændre og tilpasse kunstværket i længere tid.

Oliemaling har ligeledes den fordel, at det ofte produceres i et væld af farver, og der er derfor rig mulighed for, at arbejde med dybden og farvekompositionen i dit værk. Selve farven på oliemalingen ændres i meget lille omfang når farven tørre op. Du kan derfor vende tilbage til værket og rette det, uden det efterlader tydelige spor.

I oliemaling anvendes linolie oftest som bindemiddel. Dog er der i de blålige nuancer og i finere oliemalinger anvendt nøddeolie. Det gøres, da linolien har tendens til at gulne over tid.

Her på siden forhandler vi et stort udvalg af oliemaling til lærreder fra alle de kendte brands, i mange fantastiske farver. Vi forhandler blandt andet oliemaling fra Gamblin, Rambrandt, Schmincke samt Winsor & Newton. Alle anerkendte brands, hvis oliemaling har en høj lysægthed.

Husk at de rigtige pensler og et godt lærrede er afgørende for kvaliteten af det færdige produkt.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 16

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 16

Side
pr. side