Uni Posca

Her finder du et stort udvalg af Posca tuscher, der kan anvendes på stort set alle overflader. Posca tuscherne giver dig rig mulighed for, at arbejde med rene og præcise linjer. Tuscherne giver samtidig mange muligheder for, at kunne lege med farver og udtryk. Posca kan blandt andet benyttes på sten, papir, karton, glas, plastik og metal. Alle Posca tuscher kan anvendes indendørs og udendørs.

Nogle af de mange fordele ved Posca tuscherne er, at farverne kan blandes mens de stadig er våde. Når farverne derimod er tørret er det muligt at tegne over de enkelte farver, uden at farverne blegner oven på hinanden. Alle farverne er kraftigt dækken og er ideale til overlapning.

Derudover giver Posca mulighed for, at arbejde med akvarellignende teknikker. Malingen fra tuscherne skal være tør hvorefter der påføres vand med en pensel, på den tørre Posca maling, til det ønskede resultat er opnået. Denne fremgangsmåde giver mulighed for graduering i arbejdet.

Posca er et anerkendt mærker og benyttes af mange professionelle og amatører. En af grundene til at tuscherne er så populære er, at de findes i et utal af farver og størrelser. De findes de i 8 forskellige størrelser og i 5 forskellige former. Alle Posca tuscherne understøtter hinanden og komplementerer hinanden.

Markeren PC-5 er en universal tusch, der kommer i forskellige farver. Spidsen på tuschen kan vendes om når den er for slidt i den ene ende. Det er 'all around tuschen'. Markeren PC-3 har en lille spids og er ideel til opdeling af flader og til at konturere genstande i kunsten. Posca tuschen er derudover god til, at skrive på kort / tegne på fotos mm. Markeren 1 MR er god til dig, der ønsker en meget smal og præcis streg. Den bruges ofte af grafiske tegnere til tekniske tegninger og skitser. Derudover er den ideel til opgaver hvor der er brug for absolut præcision ved detaljer og kontur. Markeren PC-8-K er en tusch med en meget bred og skrå spids. Den er god til at tegne grafiske effekter og farvelægge større arealer. Markeren 17-K er for dig, der skal farvelægge større områder. Posca tuschen har en rektangulær XXL spids.

Klik dig ind på de enkelte typer af markere nedenfor for at finde størrelse og mere information om de enkelte Posca tuscher.
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

7 varer

pr. side
 1. Uni Posca Marker PC-3
  Pris fra 40,00 kr
 2. Uni Posca Marker PC-8K
  Pris fra 68,00 kr
 3. Uni Posca Marker PC-5
  Pris fra 43,00 kr
 4. Posca 1mr
  Pris fra 40,00 kr
 5. Posca 1m
  Pris fra 40,00 kr
 6. Posca 17K
  Pris fra 40,00 kr
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

7 varer

pr. side