Molotow

Produkterne fra MOLOTOW kan anvendes på et utal af materialer og forskellige steder. De giver dig mulighed for, at udtrykke dig på en lang række måder. Hvis du ikke er bekendt med de enkelte produkter fra MOLOTOW så læs med i nedenstående.

MOLOTOW ONE4ALL er en marker, der er uigennemsigtig og kan bruges på stort set alle overflader. ONE4ALL er en akrylmarker, der kan fyldes op igen når den er brugt op. Denne marker kan fås i et utal af farver, som kan mikses sammen og blandes som man ønsker. Alt efter hvilken overflade der males på vil markeren kunne variere i farven. Des renere og glattere samt ikke absorberende overflade des bedre. Er overfladen derimod ru og meget absorberende, vil den samme farve kunne synes en anelse anderledes.

Urban Fine-Art™ er en hurtigttørrende akrylspray - sprayen giver både mulighed for at arbejde med tynde og præcise streger, men giver også mulighed for brede linjer. Spayen fra MOLOTOW er en fantastisk spray, der giver kunstneren mange muligheder for kreativ udfoldelse.

COVERSALL er en vandbaseret akrylspray, som er stort set lugtfri. Denne spray har en høj dækkeevne og en hurtigtørrende lakering.

MOLOTOW Aqua Ink giver dig mulighed for, at anvende vandmaling blæk i en pen. Farverne fra MOLOTOW Aqua Ink kan blandes med hinanden og kan give et væld af farver. Den er det oplagte valg når der skal arbejdes med grafiske udtryk. Denne pen er også anbefalet til brug af børn.

Bemærk at alle de forskellige MOLOTOW produkter kan fås i et utal af farver.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 101

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 101

pr. side