Malerlærred i rulle

Her finder du malerlærred i mange kvaliteter og længder. Du kan finde malerlærred i bl.a. Bomuld, Bomuld/Rayon, Polyester, Hør og Hessian - alt i ruller af 10 meter.

Køb dit malerlærred her direkte på Kunstkompagniet.dk så er du sikker på, at både prisen og kvaliteten er helt rigtig. Vi vil være det foretrukne sted på nettet hvor alt fra professionelle til nybegyndere køber deres kunstnerartikler.

Hvilken form for lærred skal jeg vælge?

Valget af lærred afhænger af dine krav og hvilken type maling du bruger - altså om du maler med akryl- eller oliemaling og ikke mindst hvilke teknikker du anvender.

Hørlærred er noget af det bedste du kan få. Overfladestrukturen er fin og materialet er meget stærkt. Maler du eksempelvis med oliemaling, kan det være en fordel, at male på hør da det holder formen på trods af, at det er vådt i længere tid.

Bomuldslærreder er også et godt valg, når det kommer til lærreder. Bomuld har fra naturens side mere struktur i overflade og er derfor grovere end et hørlærred. Boluldslærreder er generelt også en anelse billigere end et hørlærred. Materialet bomuld suger af natur meget vand. Derfor vil du, hvis du maler med vandbaseret akrylmaling kunne opleve, at du skal bruge mere maling på bomuld end hvis du maler på hør.

Du kan enten vælge, at de forskellige lærreder i maleruller skal være grundet eller ugrundet. Vælger du et lærred, der er grundet er alt arbejdet gjort for dig, og du kan gå igang med dit projekt med det samme. Et lærred, som ikke er grundt på forhold giver dig derimod mulighed for selv, at vælge hvilken grunder du vil arbejde med og om det skal være en grunder til akryl- eller oliemaling.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 15

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 15

Side
pr. side