Lærred & blindrammer

Her finder du lærreder og blindrammer af højkvalitet. Du kan få alle slags blindrammer, både 17 x 42 mm og de brede blinderammer 18 x 60 mm. Derudover har vi DUO/ 3D billedrammer. Vi har typisk blindrammer på lager i forskellige længder med 5 og 10 cm interval. Dog skal de store blindrammer produceres fra gang til gang.

Vi sælger også en masse gode lærreder i mange forskellige kvaliteter - du kan blandt andet finde bomuldslærreder, hørlærreder og billige lærreder.

Bemærk at vi også sælger malerærreder på rulle. Det giver dig mulighed for selv, at spænde dit lærrede op i præcis de mål, som du har brug for.

Hør eller bomuldslærred?

Det er ikke afgørende om du vælger hørlærred og et lærred med bomuld hvis du maler med olie- eller akrylmaling - så længe det er af god kvalitet. Hvis du maler med oliemaling kan det dog anbefales, at male på et hørlærred. På grund af oliemalingens lange tørretid og hørlærredets lave sugeevne, vil det ikke suge så meget af malingen. Dertil har hør en glattere struktur end bomuld. Lærreder af hør er en anelse stærkere end bomuld og vil strække mindre når der påføres maling.
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 21

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 21

Side
pr. side