Hobby & skole

Vi har samlet en lang række fantastiske produkter, der kan skabe stort glæde og bidrage til mange kreative timer hos de fleste børn og skolebørn.

Kreative aktiviteter med børn giver både anledning til samling af familien og til kreativ udfoldelse samt udvikling af fantasien hos børn.

På siden finder du også malebøger, der kan være gode til, at øve koncentration og ikke mindst præcision, når der skal males inden for stregerne.

Vi forhandler blandt andet hobbymaterialer fra det populære Faber Castell, som har æsker med et væld af fantastiske farver og tegnesæt fra Staedtler med tusser i alle nuancer.

Udover malebørger og farveblyanter i alle tænklige nuancer, har vi samlet materialer til linoleumstryk. Vi forhandler både papir, påføringsrulle og vandbasseret maling, som egner sig særlig godt til linoleumstryk.

Skal I arbejde med linoleumstryk skal du bruge:

Maling, en rulle (en gummivalse) til at påføre malingen på dit linoleum, en linoleumplade og et knivesæt til at udskære mønstret. Relavtivt få remedier til mange kreative timer sammen med børnene.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 61

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 61

pr. side