Golden heavy body akrylmaling 59 ml

Golden Heavy Body akrylmaling kendetegner sig ved en fantastisk blød konsistens og utrolig rene farver, der tørrer op som de blev sat på lærredet. Det amerikanske mærke Golden er ensbetydende med højeste lysægthed, højeste pigmentindhold og ingen tilsætningsstoffer. Vælg mellem de mange forskellige farver, med hver deres glans og dækkevne ud fra det enkelte pigment i farven. Denne akrylmaling findes ikke bedre på markedet. 

Bemærk at alle farverne er inddelt i serie 1-9. Serie 1 er den billigste pigment, mens serie 9 er den dyreste pigment. Serienummeret har intet med kvaliteten at gøre, men er kun et udtryk for hvor nemt eller svært det er at skaffe det enkelte pigment til den specifikke farve. 

Pris fra 79,00 kr
Kun %1 tilbage
SKU
119160hb

Golden Heavy Body akrylmaling kendetegner sig ved en fantastisk blød konsistens og utrolig rene farver, der tørrer op som de blev sat på lærredet. Det amerikanske mærke Golden er ensbetydende med højeste lysægthed, højeste pigmentindhold og ingen tilsætningsstoffer. Vælg mellem de mange forskellige farver, med hver deres glans og dækkevne ud fra det enkelte pigment i farven. Denne akrylfarve findes ikke bedre på markedet. 

Bemærk at alle farverne er inddelt i serie 1-9. Serie 1 er den billigste pigment, mens serie 9 er en dyr pigment. Serienummeret har intet med kvaliteten at gøre, men er kun et udtryk for hvor nemt eller svært det er at skaffe det enkelte pigment til den specifikke farve. 

Flere informationer
Brand Golden
Only on web, Not in shops Nej
fast lav pris Nej