Vallejo

Her på siden finder du et godt udvalg af akrylmaling fra Vallejo.

Vallejo som sælger kunstmaling, redskaber og medier til kunstprojekter, blev etableret i USA og har eksisteret siden 1965. Mange af deres produkter har en høj lysægthed og indeholder rene pigmenter. I nedenstående beskrives de enkelte serier, deres egenskaber og konsistensen, hvilket selvfølgelig har stor betydning for arbejdsmetoden og redskaberne, der bruges i den kreative proces.

Vallejo Studio serien er cremet og tyk i konsistensen og malingen beholder eventuelle konturer fra penselstrøg, spartler og maleknive. Alle farverne fra Vallejo Studio kan blandes med farver fra den samme serie, hvilket giver store muligheder for et personligt farveudtryk. Alle farverne har høj lysægthed og tørre op til en ensartet satin overfalde

Vallejo Artist indeholde et stort antal af pigmenter. Når farver tørre vil glasen på farven variere alt efter farven, da der ikke er tilsat farve-mattende medier og lignende. Konsistensen på Vallejo Studio er en Heavy Body, som er cremet hvor teksturer fra pensler og redskaber kan ses i malingen.

Vallejo Fluid akrylmaling indeholder nogle af de bedste pigmenter og har en høj lysægthed. Serien er fri for det, der bliver betragtet som tilsætningstoffer, som kun "fylder". Når de enkelte farver tørre op vil glansen på de enkelte farver være afgjort af de respektive pigmenter. Farverne gulner ikke over tid og er UV resistente. Serien Fluid kan bruges som et alternetiv til vandfarver og akvareller.

Vallejo Liquid serien er en meget flydende akryl med en mat finish. Serien er primært produceret til airprushpistoler men kan også sagtens bruges med pensler. Konsistensen minder om blæk, og kan blandes med medier fra Vallejo hvis man ønsker en anden tekstur. Den kan også anvendes med vand, for at få en større effekt af vandfarve.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

8 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

8 varer

pr. side