Schmincke

Akrylmalingen fra Schmincke henvender sig både til nybegynderen og til den professionelle kunstner, der ikke vil gå på kompromis. Akrylmalingen fra Schmincke er af god kvalitet og får i et væld af farver og produktvarianter. Malingen fra Schmincke kan anvendes på lærreder, akrylpapir, træ og mange andre rene og smudsfri overflader. Kun fantasien sætter grænser. Bemærk at du kan blande farverne på tværs af de forskellige varianter og at de kan blandes med alle medierne fra Schmincke.

Nedenfor ses en beskrivelse af de enkelte produkter og deres egenskaber.

AKADEMIE® serien fra Schmincke er en komplet vandfast akrylmaling. Den fås i 60 forskellige farver, der alle er lysfaste og produceret uden cadmium pigmenter. Samtidig har malingen i tuben en lang levetid efter åbning og er relativt lugtfri.

PRIMAcryl® serien har 84 flotte farver, som fås i mange forskellige størrelser. Fordelen ved serie er, at farve stort set ikke ændre farve når den tørre op. Samtidig giver muligheden for at blande PRIMAcryl® op med de forskellige medier fra Schmincke et væld af muligheder for udtryk og kreative udfoldelse.

AERO COLOR® serien fra Schmincke er en flydende akrylmaling og kan som de andre serier blandes med Schminckes medier. Denne flydende akrylmaling kan, på grund af sin konsistens, både anvendes til airbrushipstoler, med pensler eller en pen. Malingen fra denne serie kan anvendes på akryl- og akvarelpapir, lærreder som er blevet grundet, ru overflader og overflader med struktur. Kan derudover anvendes på træ. Det er vigtigt, at overfladen er ren og smudsfri inden du maler.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side