Airbrush & spray

Her finder du højkvalitets airbrush produkter - både airbrushfarver, airbrushpistoler, kompressor, og startsæt med alt hvad du skal bruge for at komme igang med dit airbrush projekt. Kunstkompagniet forhandler en række forskellige airbrushpistoler, der alle er af god kvalitet. Det er en god ide, at gøre sig klar hvad du skal male. Skal du male på tøj eller lærreder? Og er det præcisionsarbejde du skal igang med? Det har nemlig indflydelse på valget af airbrush.

Airbrush er en nem måde, at opnå flotte effekter på sit maleri og de rigtige airbrush teknikker kan gøre en stor forskel. En airbrush pistol kan fås fra ca. 600 kr. og airbrushmaling koster typisk mellem 30 og 45 kr. for 30 ml. Her forhandles airbrushmaling i forskellige farver. GOLDEN High Flow og Schminckes AERO er gode og oplagte valg som airbrushmaling.

At begynde, at arbejde med airbrush produkter, kan for mange virke som et overskueligt projekt. Det er langt fra så kompliceret, som det kan virke. Prøv at give dig i kast med airbrush maleteknikken og du vil helt sikkert finde de mange kvaliteter, som det har at byde på.

Du finder samtidig et stort udvalg af MOLOTOW spraymaling, i mange fantastiske farver. Vi forhandler blandt andet den meget populære MOLOTOW spray ONE4ALL, som er en vandbaseret akrylspray. Arbejder du meget med spray, bør du overvej MOLOTOWs ONE4ALL Varnish, er er UV resistent og som hjælper til at forsejle dine værker. Den kan både bruges ude eller inde og er stort set lugtfri. MOLOTOW ONE4ALL Varnish er klart investeringen værd.
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 26

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 26

Side
pr. side