Om Kunstkompagniet

 

Visionen med Kunstkompagniet er at skabe den foretrukne webshop baseret på et bredt udvalg af kunstnerartikler og tilbehør til kunstnere, både nybegyndere og professionelle i et enkelt og stilrent design. Det er vores ambition at have priser der kan konkurrere med de største. 

Kunstkompagniet er opbygget nemt og overskueligt, så du i ro og mag kan klikke rundt på siderne og finde det, du søger - og få det leveret til døren. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på 70 20 16 86.

 

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb på kunstkompagniet.dk skal du igennem 5 trin.

  1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
  2. Indtast dine personlige oplysninger
  3. Vælg forsendelses/betalingsmåde
  4. Godkend vores forretningsbetingelser
  5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet

 

Bestilling

På kunstkompagniet.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med kunstkompagniet.dk indgås aftaler på dansk.Vi tager forbehold for trykfejl, tastefejl, samt skrivefejl på vores hjemmeside. 

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse kan du logge ind på siden eller sende den mail til info@kunstkompagniet.dk


Med venlig hilsen Kunstkompagniet 
Alle billeder og tekster på www.kunstkompagniet.dk underlagt copyright og må ikke gengives medmindre der er indhentet skriftlig tilladelse fra Kunstkompagniet.